SK CZ

ABC Traditional Medica s. r. o

Tradičná čínska medicína

SPRACOVANIE A OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Ochrana súkromia

Srtučne a dôležité:

7. SPRACOVANIE A OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

7.1. Kupujúci, ktorý je fyzickou osobou, podpisom Zmluvy, odoslaním Objednávky alebo Registráciou na www.healer.sk vyjadruje svoj súhlas s podmienkami a súčasne prevádzkovateľovi dáva svoj výslovný súhlas s tým, aby v súlade so zákonom čl. 6 bod 1 písm. b) 39/5000 Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracovávaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov, č. 101/2000 Sb. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov (ďalej iba „zákon o ochrane osobných údajov") spracoval a uchovával nasledujúce osobné údaje:
a) identifikačné údaje, ktorými sa rozumie najmä meno a priezvisko;
b) kontaktné údaje, najmä emailová adresa, telefónne číslo, adresa pre doručenie a kontakt na sociálnych sieťach;
c) nastavenie používateľov, ktorým sa rozumie nastavenie newsletterov;
d) údaje o objednávkach, ktorými sú najmä údaje o tovare a službách, ktoré si kupujúci objednal, spôsobe doručenia a platby a údaje o reklamáciách;
e) údaje o správaní na webe, najmä tovar a služby, ktoré si kupujúci prezeral, odkazy, na ktoré kupujúci kliká, spôsob pohybu po webe ako je poloha, identifikácia zariadenia, jeho technické parametre ako operačný systém, použitý prehliadač a tiež údaje získané zo súborov cookies a obdobných technológií na identifikáciu zariadenia;
f) údaje o správaní pri čítaní správ, ktoré prevádzkovateľ zasiela, najmä časy otvorenia správ a tiež údaje o zariadení, na ktorom sú správy čítané, ako je identifikácia zariadenia, jeho technické parametre ako operačný systém, použitý prehliadač a jeho verzia;

7.2. Spracovania získaných a poskytnutých osobných údajov sú zaradené do databázy poskytovateľa na účely poskytovania služieb, na účely distribúcie, sprostredkovanie doručovania tovaru z ABC Traditional Medica s.r.o. a na marketingové účely.

7.3. Poskytovateľom spracované osobné údaje môžu byť spracovávané aj tretími osobami, za predpokladu, že je to nevyhnutné pre plnenie záväzku voči kupujúcemu, klientom alebo pre poskytovanie služieb. Pri výbere týchto partnerov je vždy dbané na to, aby bol zaručený vysoký štandard ochrany osobných údajov.

7.4. V súvislosti s vybavením objednávok sú osobné údaje (najmä identifikačné a kontaktné údaje) poskytnuté prepravným partnerom, ktorí sa na tomto vybavení podieľajú, a to: Geis Parcel SK s.r.o., IČO: 46 489 592, Slovenská pošta, a.s., IČO: 36631124, Zásielkovna s.r.o., IČO: 48136999.

7.5. Na spracovanie osobných údajov prevádzkovateľ využíva služieb spracovateľov, ktorí osobné údaje spracovávajú iba podľa pokynov prevádzkovateľa pre marketingové a cloudové účely, a to:

a) Google Ireland Limited (registračné číslo: 368047), so sídlom Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Írsko;
podmienky ochrany súkromia tejto spoločnosti sú dostupné tu: https://policies.google.com/technologies/ads

b) Mailchimp, The Rocket Science Group LLC, so sídlom Ponce de Leon Ave NE, Atlanta, USA,
podmienky ochrany súkromia tejto spoločnosti sú dostupné tu: https://mailchimp.com/legal/privacy/

c) OneClick Systems s.r.o., IČO: 50345842

7.6. Súhlas so spracovaním osobných údajov udeľuje na dobu trvania zmluvného vzťahu strán a po dobu dvoch (2) rokov po jeho skončení. Poskytovateľ prehlasuje, že poskytnuté osobné údaje použije iba na vyššie uvedené účely. Poskytovateľ prijal potrebné opatrenia technického alebo tiež personálneho a kontrolného charakteru, aby úroveň ochrany osobných údajov bola čo najvyššia.

Prijatím objednávky tovaru zo strany prevádzkovateľa dochádza k uzatvoreniu kúpnej zmluvy medzi prevádzkovateľom (predávajúcim) a objednávateľom (kupujúcim), a to na základe potvrdenia správne a úplne vyplnenej objednávky elektronickou formou. Po odoslaní objednávky na zadaný e-mail bude poslané potvrdenie o prijatí objednávky a neskoršie aj ďalšie informácie o stave objednávky. Všetky potvrdené objednávky sú záväzné. Predávajúci má právo zrušiť objednávku v prípade ak budú chybne uvedené alebo neuvedené kontaktné údaje.

8. PRÁVA DOTKNUTEJ OSOBY

8.1. Dotknutá osoba má právo:

• požadovať od prevádzkovateľa prístup k osobným údajom týkajúcich sa dotknutej osoby,
• na opravu alebo vymazanie, alebo obmedzenie spracovania osobných údajov,
• podať námietky proti spracovaniu osobných údajov,
• na prenositeľnosť osobných údajov,
• podať sťažnosť alebo návrh na zahájenie konania kontrolnému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov,
• svoj súhlas so spracovaním osobných údajov kedykoľvek odvolať.

8.2. Dotknutá osoba v prípade otázok súvisiacich s ochranou osobných údajov zasiela svoje otázky a pripomienky na email: egym@egym.sk alebo priamo na adresu prevádzkovateľa.

8.3. Prevádzkovateľ je povinný bez zbytočného odkladu oznámiť dotknutej osobe porušenie ochrany osobných údajov, ak také porušenie ochrany osobných údajov môže viesť k vysokému riziku pre práva dotknutej osoby.

Prevádzkovateľ si vyhradzuje právo na zmenu týchto VOP. Povinnosť písomného oznámenia zmeny VOP je splnená umiestnením na internetovej stránke obchodu. Tieto VOP vstupujú do platnosti 25.05.2018 a plne nahrádzajú predchádzajúce VOP. Prevádzkovateľ si vyhradzuje právo zmeniť VOP aj bez predchádzajúceho upozornenia.

Prihlásenie

Súkromie - potvrdenie

Táto stránka používa cookies. Viac info