sušené celé plodnice
na gastronomické využitie
vysoký obsah 1,3/1,6 betaglukánov
najvyššia kvalita
kontrolované pestovanie
zbieraný ručne
Maitake - trsovnica lupeňovitá – kriakový hríb (Grifola frondosa)
Medicinálne huby používa tradičná čínska medicína už tisíce rokov.
Maitake využíva tradičná medicína pre jej vysoký obsah polysacharidov na podporu imunitného systému, pri problémoch s nadváhou alebo pri metabolickom syndróme.
Maitake je aj veľmi chutná a používa sa do šalátov, polievok, rizota, je vynikajúci ako príloha k mäsu.
Recepty:
Fusilli s Maitake pre štíhlu líniu – pre 4 osoby
Jesenný šalát s Maitake, vlašskými orechmi a hroznom – pre 4 osoby
Základná príprava:
Požadované množstvo zalejte horúcou vodou a nechajte 30 min. napučať. Odporúčaný čas varenia je 10 – 15 min.
Obsah balenia:
100 g huby Maitake (Grifola frondosa)
Všetky naše huby sú testované v nemeckom laboratóriu na ťažké kovy, pesticídy a pod. Nie sú ožarované a sú zbierané ručne. Ponúkame medicinálne huby tej najvyššej kvality z prísne kontrolovaného pestovania.